Domaniç dağlarına fotoğrafçı ilgisi

Domaniç dağlarına fotoğrafçı ilgisi

Sonbaharla göz kamaştırıcı güzelliğe bürünen Domaniç dağlarına, doğaseverler ve fotoğrafçılar yoğun ilgi gösteriyor.

Kütahya'nın Domaniç ilçesi dağlarında sonbaharda yaşanan renk cümbüşüfotoğrafçılar tarafından ölümsüzleştiriliyor.

Osmanlı Devleti'nin kurulduğu topraklar Kütahya ile Bursa sınırlarındaki Domaniç dağları, sunduğu görsel şölenle sonbaharda doğa tutkunlarının beğenisini topluyor.

Oksijen zenginliğiyle talep gören Domaniç dağları, sonbaharın gelişiyle ayrı bir güzelliğe büründü. İç Ege'de yer alan ve yüzde 53'ü ormanla kaplı Kütahya'nın doğal güzellikleriyle ünlü ilçesinde sonbaharda oluşan eşsiz manzaralar arasında yürüyüş yapan ve fotoğraf çekerek doğal güzellikleri ölümsüzleştirenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Bölgede gerçekleştirilen sonbahar yürüyüşü etkinliğine katılan grubun başkanlığı yapan fotoğraf sanatçısı İsmail Saraç, çok güzel, eşsiz sonbahar manzaraları ile karşılaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu güzelliklerin tanıtılması gerektiğini anlatan Saraç, "Bugün Domaniç’te arkadaşlarla çok güzel bir gün geçirdik. Türkiye’nin önemli fotoğrafçılarını buraya getirme fırsatımız oldu. Herkes inanılmaz mutlu. Burasının Yedigöller ile kafa kafaya gittiğini herkes gördü ve bundan sonra insanların tercihinin burasının olacağını düşünüyorum." dedi.

"Domaniç dağları henüz keşfedilmedi"

Yürüyüş ve fotoğraf ekibiyle etkinliğe katılan AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da Anadolu’nun zenginliklerle dolu olduğunu anlatarak, Domaniç dağlarının henüz keşfedilmediğini söyledi.