Doktor Sağlam'ın cenazesi toprağa verildi

Doktor Sağlam'ın cenazesi toprağa verildi

İSTANBUL (AA) - İstiklal Caddesi'nde intihar eden arkadaşı Zeren Büke Toku'nun kafasını delip geçen mermiyle ağır yaralanan Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam'ın...

İSTANBUL (AA) - İstiklal Caddesi'nde intihar eden arkadaşı Zeren Büke Toku'nun kafasını delip geçen mermiyle ağır yaralanan Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam'ın cenazesi toprağa verildi.

Doktor Sağlam'ın Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'nda bulunan cenazesi, otopsinin tamamlanmasının ardından dün yakınlarına teslim edildi. 

Yakınları tarafından alınarak Ataköy 5. Kısım Ömer Dürük Camisi'ne getirilen cenaze törenine Dr. Sağlam'ın annesi, yakınları ve iş arkadaşları ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu katıldı.

Sağlam'ın cenazesi öğle namazını takiben kılanan cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'ndaki toprağa verildi.

Cuma gecesi İstiklal Caddesi'nde arkadaşı Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam ile birlikte eğlenen Zeren Büke Toku, henüz bilinmeyen bir nedenle silahı başına dayayıp tetiği çekmişti.

Toku'nun kafatasından çıkan merminin Sağlam'ın başına isabet etmesi sonucu Toku, olay yerinde hayatını kaybetmiş Sağlam, yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren ve bitkisel hayata girdiği öğrenilen Sağlam, meslektaşlarının müdahalesine karşın kurtarılamamıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı