Doğanhisar’da eğitim başarısı

Doğanhisar’da eğitim başarısı

Sosyal Bilimler Lisesi ve Fen Bilimleri Lisesi programlı Doğanhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi son zamanlarda başarısını katlayarak ilerliyor.

Sosyal Bilimler Lisesi ve Fen Bilimleri Lisesi programlı Doğanhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi son zamanlarda başarısını katlayarak ilerliyor. Okul Müdürü Mehmed Akif Gündüz, okulun başarılarını anlatarak, geçtiğimiz eğitim öğretim yılının dolu dolu geçtiğini söyledi. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılını heyecanla beklediklerini dile getiren Gündüz, “Okulumuz geçen yıldan kazandığı tecrübeyle; genç, dinamik ve çağa ayak uyduran eğitim kadromuzla 2018-2019´da da yeni öğrencilerimize kaliteli bir eğitim öğretim dönemi vaad ediyor. Eğitimde inovasyon gerçekleştiren okulumuz dolu dolu akademik bir yılda ders programlarına ilaveten günlük yapılan kurs desteğiyle tamamlayıcı bir eğitim programı sunmaktadır. Öğrenilen konular tekrarlar ve soru çözümleriyle öğrencilerimizin beyinlerine işleniyor. Yapılan iki haftalık denemelerle öğrencilerimiz kendilerinin, ailelerimiz ise çocuklarının gelişimini takip edebiliyor. Kız ve erkek pansiyonumuzda yapılan etütlerle 4 yıllık lise hayatı üniversite kapısına dönüşüyor.  Okul pansiyonumuz 200 kişilik kontejanıyla temiz ve donanımlı odalarılyla, kaliteli ve temiz gıdalarıyla, sosyal imkanlarıyla, mescidiyle bu yıl gelecek 60 kişilik kız ve erkek öğrencilerimizi beklemektedir.  Pansiyonumuzda 4 kişilik odalar  ve her odada tuvalet, banyo ve çalışma masaları bulunmaktadır” dedi.

doganhisar’da-egitim-basarisi--(5).jpg

SOSYAL FAALİYETLER BİR ARADA

Okulda yapılan sanatsal faaliyetleri de dile getiren Müdür Gündüz, “ Öğrencilerimize akdemik gelişiminin yanı sıra haftasonu ebru, işaret dili gibi kurslarla eğitimi çeşitlendiriyor, onlara kaliteli zaman sunuyoruz. Geçmişe damga vuran okulumuz gelecek için de kollarını sıvayarak 2017-2018´de yüksek paunlı öğrencileri bünyesine katmış aynı düsünceyle 2018-2019 eğitim öğretim yılnda da yüksek paunlı öğrencileri kaliteli eğitimle buluşturma hedefi koymuştur. Pansiyonlu okul olmanın ve Fen-Sosyal bilimler programı uygulmanın vermiş olduğu avantajla Konya´nın 4 bir yanından öğrenciler okulumuzu tercih edebileceklerdir. Unutmayın! 60 kişilik kız ve erkek kontenjanımızla pansiyonumuz ve sınıflarımız sizi bekliyor” Ayşe Avcı-Memleket

doganhisar’da-egitim-basarisi--(2).jpg

doganhisar’da-egitim-basarisi--(6).jpg

                     doganhisar’da-egitim-basarisi--(3).jpg