Doğa Yürüyüşleri Grubu Leylekler Vadisi'nde

Doğa Yürüyüşleri Grubu Leylekler Vadisi'nde

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği'ne bağlı faaliyet gösteren Doğa Yürüyüşleri Grubu, Leylekler Vadisi'ni ziyaret etti.Doğa Yürüyüşleri Grubu, Beyşehir'in Yeşildağ Mahallesi'nde...

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği'ne bağlı faaliyet gösteren Doğa Yürüyüşleri Grubu, Leylekler Vadisi'ni ziyaret etti.

Doğa Yürüyüşleri Grubu, Beyşehir'in Yeşildağ Mahallesi'nde bulunan göçebe kuşların mekanı Leylekler Vadisi'ne yürüyüş gerçekleştirdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi doğa yürüyüşü grubu olarak hem Leylekler Vadisi hem de İslibucak bölgesine doğa yürüyüşü düzenlediklerini söyledi.

Yürüyüşe Konya'dan da katılımcıların olduğu yaklaşık 60 kişinin katıldığını belirten Büyükkafalı, şunları kaydetti:

"Burada doğaseverlerimizle birlikte hem gözlem yaptık, hem de leylekleri bol bol fotoğrafladık. Bu etkinlikte, dernek olarak Leylekler Vadisi'ne bu ismi vererek bölgenin daha çok tanınmasını sağlayan, geçmişte Yeşildağ Belediyesi tarafından fahri hemşehri ilan edilen Beyşehirli fotoğraf sanatçısı Reha Bilir'in isminin ve vadiye ait bilgilerin yer aldığı  bir tabelayı yerleştirdik. Yeşildağ Mahallesi Muhtarlığımıza da bu tabelaya gösterdiği yer nedeniyle teşekkür ediyoruz."

aa_picture_20140429_2192077_high.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı