Doğa Okulları daha da büyüyeçek

Doğa Okulları daha da büyüyeçek

Doğa Okulları Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, Türkiye'ye çağa uygun ve modern okullar kazandıracaklarını belirterek, "Önümüzdeki 3 yılda 150 okul, 100 bin öğrenci, 5 yılda da 200 okul hedefimiz var" dedi.

2016 yılı eğitim sektörünün en büyük devralma işleminin yaşandığı Doğa Okulları'nın Genel Müdürlük görevini üstlenen Devrim Karaaslanlı, düzenlenen basın toplantısında kurum ve eğitim sektörü açısından 2016 yılını değerlendirdi. Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Lüle ile Kurumsal İletişim koodinatörü Turgay Türker’de katılımıyla Ramada Otelde gerçekleştirilen basın buluşmasında gelecek hedeflerini de açıklayan Devrim Karaaslanlı, Doğa Okulları'nın 104 yerleşkede70 bin öğrenci ile Türkiye'nin en büyük okullar grubu ve marka bilinirliği en yüksek eğitim kurumu olduğunu kaydetti. Önümüzdeki dönemde temel hedeflerinin eğitimde yüksek standartlarını daha da ileri taşımak olduğunun altını çizen Karaaslanlı, "İlk 3 yılda yerleşke sayımızı 150'ye çıkaracağız. Minimum 100 bin öğrenci hedefimiz var" dedi.

 Doğa Okulları’nın Konya Yerleşkesi 2012 - 2013 eğitim ve öğretim yılında kapılarını açtı.

Kurumumuzun bilinen eğitim kalitesini Konyalı çocuklara taşıyan bu Yerleşkemizde anaokulundan itibaren yabancı dil öğrenmeye başlayan öğrencilerimiz, ilköğretim seviyesinde ikinci yabancı dilde de ustalaşmaya başlıyor.  Geniş sosyal alanları, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu, çevrebilim bahçesi ile bir okuldan fazlasını sunan Konya Yerleşkesi

Modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Önümüzdeki dönem hedeflerinden de bahseden Devrim Karaaslanlı, şöyle devam etti: "Eğitimin yanı sıra, sanat, spor ve sosyal alanlardaki başarılarımızla da öne çıkıyoruz. Öğrencilerimiz her yıl ulusal ve uluslar arası pek çok ödüller alıyor. Bundan sonraki hedeflerimiz, akademik başarılarımızı ve yabancı dil eğitimindeki başarımızı daha da ön plana çıkartmak. Bir diğer hedefimiz de okul sayımızı 3 yılda 104'ten 150'ye; öğrenci sayımızı minimum 100 bine çıkarmak. Bununla da sınırlı kalmayacağız. Bu büyümeyle beraber üniversite kurma adımlarıyla anaokulundan üniversiteye kadarki tüm eğitim süreçlerinde Doğa olarak yer alacağız Ferit Hepokur-Memleket