Diyarbakır'da otomobil gasbeden 2 zanlı tutuklandı

Diyarbakır'da otomobil gasbeden 2 zanlı tutuklandı

Silahla bir kişinin arabasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı- Tutuklananlardan birinin daha önce uyuşturucu madde satıcılığı suçundan tutuklu olduğu cezaevinden firar ettiği öğrenildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da, silahla bir kişinin arabasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 25 Şubat'ta, babası T.Ş'ye ait otomobilde müzik dinleyen E.Ş'nin (16) yanına gelen 2 kişi, silah zoruyla otomobili gasbetti.

Daha sonra zanlılar, alacaklı oldukları iddiasıyla tehdit ettikleri T.Ş'yi de alıkoymak istedi. T.Ş. zanlılara direnerek, olay yerinden kaçtı.

T.Ş'nin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, operasyonla otomobilin gasbedilmesi ve T.Ş'nin alıkonulmaya çalışılması olayına karıştıkları gerekçesiyle Ş.E, M.İ.G. ve V.G'yi yakaladı.

Polis, gasbedilen otomobilini T.Ş'ye teslim etti.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan Ş.E. ve V.G. tutuklanırken, M.İ.G. ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Üzerinden sahte kimlik çıkan Ş.E'nin, daha önce uyuşturucu satıcılığı suçundan tutuklu olduğu cezaevinden firar ettiği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :