Diyarbakır'da kaçakçılık operasyonları

Diyarbakır'da kaçakçılık operasyonları

Operasyonlarda, 205 bin 300 paket kaçak sigara, bir kargo firmasının aktarım merkezinde ise 346 kilogram pipo tütünü, 300 kilogram nargile tütünü ile 4 bin 500 puro ele geçirildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da yapılan 4 ayrı operasyonda, 205 bin 300 paket kaçak sigara, bir kargo firmasının aktarım merkezinde 346 kilogram pipo tütünü, 300 kilogram nargile tütünü ile 4 bin 500 puro yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, kaçakçılık yapanlara yönelik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 4 ayrı operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyonlarda, 205 bin 300 paket kaçak sigara, bir kargo firmasının aktarım merkezinde de çuval ve kargo kolileri içerisinde 346 kilogram pipo tütünü, 300 kilogram nargile tütünü ve 4 bin 500 puronun ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, olayla ilgili 5 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kaçak sigara ve diğer kaçak tütün mamullerinin taşımacılığında kullanıldığı tespit edilen 2 araca ise el konulmuştur. İlimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir" denildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :