Diyarbakır Valisi Aksoy:

Diyarbakır Valisi Aksoy:

"Diyarbakır halkının son süreçte terörle mücadele konusunda terör örgütüyle arasına mesafe koyması her türlü takdirin üstündedir"

 Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Diyarbakır halkının son süreçte terörle mücadele konusunda terör örgütüyle arasına mesafe koyması her türlü takdirin üstündedir." dedi.

Aksoy, 7. Kolordu Komutanı Korgenaral Ali Sivri, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Ebubekir Bal ve Galip Ensarioğlu, Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Musa Çitil, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile karayolları tesislerinde bayramlaşma programına katıldı.

Eylül 2014'te göreve başladığı Diyarbakır'dan son kararnameyle Kocaeli Valiliğine atandığını anımsatan Aksoy, "Diyarbakırımızın sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına önemli çalışmalar ortaya koymaya gayret ettik." ifadesini kullandı.

Görev yaptığı süre içerisinde kendilerine destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkürlerini ileten Aksoy, şunları kaydetti:

"Diyarbakır halkının son süreçte terörle mücadele konusunda terör örgütüyle arasına mesafe koyması her türlü takdirin üstündedir. Bu anlamda Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum. Çünkü Diyarbakır halkı bize güven duydu ve bizim söylemlerimizi dikkate alarak bu davranış içerisinde olmaya devam etti."

Vali Aksoy, bayramlaşma programının ardından Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı, çocuklara hediye verdi.

Aksoy ve beraberindekiler, daha sonra İl Jandarma Komutanlığında askerlerle de bayramlaştı.

Diyarbakır Valisi Aksoy:

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :