Diyanet-Sen’den Poçanoğlu’na Ziyaret

Diyanet-Sen’den Poçanoğlu’na Ziyaret

Ak Parti Kadınlar Kolu İl Başkanı olarak atanan Ayşe Lütfi Poçanoğlu’na Diyanet-Sen Konya Şubesi Kadınlar Komisyonundan “Hayırlı Olsun” ziyaretini gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarete Diyanet -Sen Konya Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Safinaz Khan ve Başkan Yardımcısı Selva Benli katıldı.

Ak Parti Kadınlar Kolu Başkanı olarak atanan Ayşe Lütfi Poçanoğlu’na yapılan ziyarette konuşan Diyanet-Sen Konya Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Safinaz Khan; kadınlar olarak sivil toplum kuruluşlarında ve siyasi arenada varoluşumuzla birlikte, hemcinslerimize ve vatandaşlarımıza yönelik daha verimli ve etkin bir hizmet yapmak ve faydalı olmaktır bizlerin amacı. “Cennet annelerin ayağı altındadır” diyen Hz. Peygamberimizin ümmeti olarak biz kadınlar, sadece evinde yemek yapan ve çocuk büyüten değil, bunlarla birlikte mahallesinde ve şehrinde insanlığa faydalı olmak için çalışmak olmalıdır diyen Başkan Safinaz Khan, Ak Parti İl Başkanı olarak atanan Ayşe Lütfi Poçanoğlu’na ve yönetimine başarılar diledi.

Diyanet-Sen Konya Şubesi Kadınlar Komisyonunun yaptığı ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyleyen Ak Parti Kadınlar Kolu Başkanı Ayşe Lütfi Poçanoğlu heyete teşekkür etti.