Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Şehit Uzman Çavuş Serkan Taşçı'nın hafızlık belgesini paylaştı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Şehit Uzman Çavuş Serkan Taşçı'nın hafızlık belgesini paylaştı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kaydıktan sonra şehit düşen Uzman Çavuş Serkan Taşcı'nın hafızlık belgesini paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kaydıktan sonra şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı'nın hafızlık belgesini paylaştı. Erbaş, "Hafızlığını tamamlayarak “ümmetin en şereflilerinden olma” müjdesine nail olan Serkan Taşçı kardeşimiz Peygamberlikten sonra en büyük mertebe olan şehitlik makamına ulaştı. Mekanı cennet olsun" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmişte hafızlığını tamamlayarak “ümmetin en şereflilerinden olma” müjdesine nail olan Serkan Taşçı kardeşimiz Peygamberlikten sonra en büyük mertebe olan şehitlik makamına ulaştı. Mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Resim

Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı, Pençe Kilit operasyon bölgesinde arazide kayıp düştükten sonra şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş Serkan Taşçı'nın hafızlık arkadaşına sorduğu soru ve son paylaşımı yürekleri yaktı.

"NAMAZLARI TEYEMMÜM İLE KILIYORUZ ÜZERİMİZ ÇOK PİSLENİYOR SIKINTI OLMAZ DİMİ"

Bursalı 4 çocuklu Fikret ve anne Gülçiçek Taşçı ailesinin en küçük çocuğu olan Şehit Sekan Taşçı'nın hafızlık arkadaşına gönderdiği attığı son mesaj ise herkesi duygulandırdı.

Şehit Serkan Taşçı'nın hafızlık arkadaşına gönderdiği mesajda, "Abi namazları teyemmüm ile kılıyoz da üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz dimi, imkanlar kısıtlı çünkü" ifadeleri yer aldı.

Şehidin son paylaşımı ise duygulandırdı: Şehadet nasip et bana da Allah'ım amin.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.