Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

Bakan Çavuşoğlu, Süper Lig'e yükselen Multigroup Alanyaspor'un şehir tutuna katıldı- Çavuşoğlu: "Bu takım 4 sene önce amatör kümeye düşmek üzereydi ama hep birlikte inandık ve Alanya seferber oldu. İki senede ikinci ligden birinciliğe ve iki sene sonra da

ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Süper Lig'e yükselen Multigroup Alanyaspor'un şehir turuna katıldı.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, PTT 1. Lig play-off maçları sonunda Süper Lig'e çıkan Multigroup Alanyaspor'un futbolcularıyla üstü açık otobüs üzerinden taraftarları selamladı. Bakan Çavuşoğlu ve futbolcuları vatandaşlar da tezahüratlarla kutladı.

Bakan Çavuşoğlu daha sonra 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'ne katıldı. Burada futbolcuların tek tek tanıtıldığı toplantıda konuşan Çavuşoğlu, "Sizlerin desteğiyle, yönetim kurulunun fedakarlığıyla, hoca ve teknik ekibinin taktikleriyle ve futbolcuların karakterleriye Alanyasporumuz Süper Lig'de. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Alanya'nın ilklerin şehri olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu takım 4 sene önce amatör kümeye düşmek üzereydi ama hep birlikte inandık ve Alanya seferber oldu. İki senede ikinci ligden birinciliğe ve iki sene sonra da birinci lige yükseldi. Bu sizlerin Alanya'nın başarısıdır, zaferidir. Sizlere özellikle yıl boyunca bu takıma verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Alanya'yı izlerken futbolculardan terler akarken bizlerin de gözlerinden yaşlar aktı. Bu vesileyle Antalya'nın her yerinden gelen Antalyaspor taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Onlara teşekkür etmek için onların da atkısını taktım. Kardeşliğin güzel örneğini göstereceğiz."

Süper Lig'de Alanyaspor'un yanında olacaklarını kaydeden Çavuşoğlu, konuşmasının ardından kupayı takım kaptanı Haydar Yılmaz'a teslim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :