Diş merkezinde, mesai dışı çalışma uygulaması

Diş merkezinde, mesai dışı çalışma uygulaması

Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, bir yılı aşkın süredir devam eden mesai dışı çalışma uygulamasıyla 11 bin 535 hastaya bakıldı

İSTANBUL (AA) - Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, bir yılı aşkın süredir yürütülen mesai dışı çalışma uygulamasıyla ayda ortalama bin 48 hastaya hizmet verildi.

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan açıklamaya göre, birliğe bağlı Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde mesai dışı çalışma uygulamasıyla gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan ve randevu alamayan vatandaşlara da sağlık hizmeti sunuluyor.

Şubat 2016'dan itibaren gerçekleştirilen uygulamayla ayda ortalama bin 48, toplamda da 11 bin 535 hastaya hizmet verildi.

Mesai dışı çalışma uygulaması sayesinde 17.00–19.30 saatlerinde, çalışan hastaların Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden randevu alabilmeleri sağlanıyor.

Mesai dışı çalışma uygulamasında genel diş hekimlerinin yanı sıra uzmanlık gerektiren polikliniklerin hekimleri de hastalara bakıyor.

Bu uygulama en çok çalışan anne ve babalara, özellikle gündüz sıra bulamayan vatandaşlar ile iş yoğunluğundan zaman ayırıp hastaneye gelemeyen çalışanlara büyük avantaj sağlıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :