Diltaş, Yeşilay haftasını kutluyor

Diltaş, Yeşilay haftasını kutluyor

Türkiye genelinde Yeşilay’ın 98. kuruluş yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere Diltaş Eğitim Kurumları destek vermeye devam ediyor

4 Mart Pazar günü gerçekleştirecek bisiklet turunun öncesinde Yeşilay’a destek vermek amacıyla Diltaş’ın üç okulunda kermes düzenlendi.

resim538.jpg

Öğrenciler, öğretmenler,  veliler ve okul aile birliğinin büyük bir birliktelik içerisinde düzenlediği kermesten elde edilen gelirin tamamı Yeşilay’a aktarılacak. Yeşilay Haftası boyunca sürecek etkinlikle ilgili bilgi veren Etkinlikler Koordinatörü Yasemin Ataman Ketenci: “Hepimizin bildiği gibi Yeşilay bir asra yakın zamandır bağımlılıklarla mücadele etmektedir. Bu gerçekten manevi yönü büyük ve bir çok fedakarlık gerektiren bir süreçtir. Bizler de Diltaş Eğitim Kurumları olarak camiamızın tüm fertleriyle el ele verip Yeşilay Haftası’nda farkındalık yaratacak etkinlikler gerçekleştirmek istedik. Toplum genelinde Yeşilay’ın faaliyetleriyle ilgili bilincin yerleşmesi ve duyarlılığın artmasını istiyoruz. Ayrıca geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın her türlü bağımlılıktan uzak durmaları için gayret ediyoruz. Bu bağlamda 1-7 Mart tarihleri arasında okullarımızda kermesler, sergiler ve bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. Ayrıca “Pedallar Yeşilay İçin Dönüyor” sloganıyla 4 Mart 2018 Pazar günü saat 14.00’da Nalçacı’daki Bera Otel’in önünde başlayarak bisiklet turu yapacağız. Bisiklet turumuza sağlık bir gelecek için el ele vermek isteyen tüm Diltaşlıları ve halkımızı bekliyoruz. Basın kuruluşlarımızın da bu konuda bizlere her zaman olduğu gibi destek vereceğine inanıyoruz. Son olarak yaptığımız tüm sosyal sorumluluk faaliyetlerinde yüreklerindeki o tertemiz sevgiyle çaba gösteren ve etkinliklerimize destek olan Diltaş Camiamızın tüm fertlerine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

diltas,-yesilay-haftasini-kutluyor--(3).jpg