Dilan ve Engin Polat'ın şirketlerine kayyum atandı: Malvarlıkları inceleniyor

Dilan ve Engin Polat'ın şirketlerine kayyum atandı: Malvarlıkları inceleniyor

Sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat çiftinin şirketlerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kayyum atanmasıyla birlikte, malvarlıkları inceleniyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat çifti ile yakınlarına ait olan 27 şirket hakkında kayyum atanması talebinde bulundu. Mahkemenin talebi kabul etmesiyle birlikte, çiftin şirketlerine kayyum atanması kararı 14 Kasım 2023 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlandı.

Dilan Polat Güzellik ve Kozmetik Hizmetleri, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Dipomed Metikal Kozmetik, Dilan Mücevherat, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Sıla Doğu Güzellik Kozmetik, Sinem Sıla Doğu Güzellik Kozmetik ve Rise And Shine Kozmetik şirketlerine kayyum atanırken, kayyum olarak belirlenen isimler arasında Mehmet Nihat Arcagök, Bülent Girgin, İcat Sayda, Gülşen Altınay, Münevver Gökgün Akkaya, Elif Düzen Özomay, Halil İbrahim Akyıldız, Ahmet Miraç Akmen bulunuyor.

Çiftin malvarlıkları daha önce kara para aklama suçlamalarıyla incelemeye alınmış ve tutuklanmışlardı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun bu adımla çiftin şirketlerine kayyum atanması, yürütülen soruşturmanın boyutunu gözler önüne seriyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, çiftin sosyal medya üzerinden yaptığı gösterişli paylaşımlar ve şirketlerindeki malvarlıkları üzerindeki şüpheler gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.