Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafında kimler var?

Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafında kimler var?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat'ın 2019 tarihli "Şampiyonlar Ligi" fotoğrafıyla gündeme gelen fenomenler hakkında soruşturma başlattı. Şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve yurt dışı çıkış yasağı talep edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın 2019 yılında çektiği ve "Şampiyonlar Ligi" olarak adlandırdığı fotoğrafıyla ilgili önemli bir adım attı.

Fotoğraftaki fenomenler kimler?

Fotoğrafta yer alan fenomenlerin, Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan, Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk, Yavuz ve eşi Merve Korkut, Tolunay ve eşi İleyda Topal, Ömer ve eşi Tuğba Bağ çiftleri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasına konu oldular.

Soruşturma kapsamında, şüphelilerin kimlikleri başarılı bir şekilde tespit edildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında Sulh Ceza Hakimliği'nden yurt dışı çıkış yasağı talep etti. Bu talep, soruşturmanın derinleştirilmesi ve şüphelilerin kaçma ihtimalinin önlenmesi amacını taşıyor.

Dilan Polat'ın paylaştığı fotoğrafın, sosyal medyada geniş yankı uyandırdığı biliniyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bu adımı, sosyal medya fenomenlerinin yaşam tarzlarına dair eleştirilerin ve soruşturmalara konu olmalarının arttığı bir dönemde dikkat çekiyor.

Kamuoyu, şimdi soruşturmanın nasıl bir seyir izleyeceğini ve fenomenlerin bu duruma nasıl bir tepki vereceğini merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.