“Dijital Pazarlama”  toplantısı yapıldı

“Dijital Pazarlama” toplantısı yapıldı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde yürütülecek olan, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Portekiz, İtalya ve İspanya’nın da ortakları arasında yer aldığı “Dijital Pazarlama” isimli proje Konya Dedeman Hotel’de gerçekleşti.

Toplantıda projenin içeriği ve işleyişine dair basın mensuplarına bilgi veren Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, öncelikle proje ortakları olan ülkelerin temsilcilerini Konya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2018 yılı içerisinde 41 Avrupa Birliği projesinin Ulusal Ajans tarafından onaylandığını ifade eden Gürsoy, Konya’daki her okulun en az bir yerel, bir ulusal, bir de uluslararası bir çalışmasının olması yönünde gayret sarf ettiklerini söyledi. 

dijital-pazarlama”--toplantisi-yapildi--(3).jpg

GÜRSOY: HERKES AB PROJESİ HAZIRLAYABİLİR

Konya’nın çok geniş bir alan üzerinde 31 ilçeye sahip bir il olduğunun altını çizerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ekibinin hazırladığı sanal platformdan da bahseden Gürsoy, en ücra yerlerdeki okullarda görev yapan öğretmenlerin bile AB Projesi hazırlayacak donanıma sahip olabildiklerini ifade etti. Dijital Pazarlama”  Erasmus + Yetişkin Eğitimi Projesinin içeriğine dair bilgiler de vererek proje ortakları olan Türkiye’den Hayat Boyu Gelişim Derneği ile Almanya, Portekiz, İtalya ve İspanya’nın temsilcilerinin görevlerini ana hatları ile ifade etti.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2 yıllık çalışma süresi olan projede tüm koordinasyonu yürüteceklerini, iş paketlerinin düzgün ve zamanında yapılması için gereken gözlem ve iletişimi sağlayacaklarını belirterek proje bünyesinde bir adet Milletlerarası Yaygınlaştırma Konferansına da ev sahipliği yapacaklarını sözlerine ekledi.  Toplantıda söz alan proje ortağı ülkelerin temsilcileri de Türkiye’de bulunmaktan ve böyle bir çalışmanın içerisinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Toplantıya Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş ve öğretmeneler de katıldı.