Diego Ribas Fenerbahçe'ye neden geldi? Diego Ribas kimdir?

Diego Ribas Fenerbahçe'ye neden geldi? Diego Ribas kimdir?

Diego Ribas'ın röportajı nerede yayınlandı? Diego Ribas Fenerbahçe'ye neden geldi? Diego Ribas Brezilyalı mı? Diego Ribas kimdir? Diego Ribas'in eşi Bruna ile poz mu verdi?

Bruna Leticia Ribas Santos'un en güzel kızı mı? Diego Ribas kimle evli? Diego Ribas'ın karısı kim? Bruna Leticia Ribas KİMDİR? Diego Ribas Brezilyalı mı? Diego Ribas kimdir? Diego Ribas'in eşi Bruna ile poz mu verdi? Diego Ribas'ın röportajı nerede yayınlandı?  Diego Ribas Fenerbahçe'ye neden geldi?

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, takım içinde uzun süredir oluşan arkadaşlık ortamının, başarı için en büyük adım olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli kulübün aylık dergisinde röportajı yer alan Diego, takımı adına sahada her alanda kendisini göstermek istediğini belirterek, "Şampiyon bir takıma geldim. Takım içinde yıllardır oluşan çok güzel bir arkadaşlık ortamı kurulmuş. Herkes birbirine saygılı ve en önemlisi birbirine güveniyor. Ben de artık onlardan biriyim. Bu birliktelik, hedefe konsantre olma ve başarma yolunda en büyük adım. Ben de buraya kazanmaya ve şampiyonluklar yaşamaya geldim" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Ersun Yanal ile henüz bireysel taktik üzerine konuşmadıklarını belirten Brezilyalı oyuncu, "Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Bugüne kadar topun 3. bölgede kalmasına ve ön tarafta hızlı olmaya baktım. Gollerimi göstermek istiyorum. Aynı şekilde, gole giden arkadaşlarımı yönlendirebilmek ve pas vermek istiyorum. Takım ve taraftarımızla birlikte çok önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Görev yaptığı takımlarda, kendisinden tecrübeli oyunculardan çok şeyler öğrendiğini anlatan Diego, Fenerbahçe'nin de bu konudaki vizyonunu takdir ettiğini, öğrenmek isteyen tüm genç oyuncuların her zaman yanında olacağını ifade etti.

EŞİYLE POZ VERDİ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas'ın, sarı-lacivertli kulübün aylık dergisinde röportajı yer aldı. Brezilyalı futbolcu eşi Bruna ile poz verdi.

DİEGO RİBAS KİMDİR

Diego Ribas da Cunha veya kısaca Diego, (d. 28 Şubat 1985), Ofansif orta saha mevkinde forma giyen Brezilyalı futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe takımında forma giymektedir.

Henüz 6 yaşında Brezilya'nın amatör takımlarından Comercial'de yetenekleriyle dikkat çeken Diego, kısa bir süre sonra Brezilya'nın en önemli kulüplerinden Santos'a transfer oldu. Henüz 12 yaşında Santos'a imza atan Brezilyalı ilk maçına Rio - São Paulo turnuvasında çıktı. 2002 yılnda başarılı performas gösteren oyuncu Alex, Robinho ve Elano gibi futbolcularla Santos'un Campeonato Brasileiro şampiyonu olmasında büyük pay sahibi oldu.

Temmuz 2004'de Portekiz ekiplerinden Porto'ya transfer olan Brezilyalı, ilk maçına 22 Ağustos 2004'te Leiria ile 1-1 berabere kalınan maçta çıktı. Diego ilk golünü ise Nacional karşısında 2-2 biten karşılaşmada attı. Sezonu 30 maçta 2 gol ile kapatan Diegeo, 2005-2006 sezonunda beklediği kadar şans bulamadı ve Alman ekiplerinden Werder Bremen'e transfer oldu.

Mayıs 2006'da 6 milyon euro karşılığında Werder Bremen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İlk defa Lig kupası maçında Bayern Munich karşısında forma giyen Diego aynı maçta kupa sevinci yaşadı. İlk golünü 4-2 kazanılan Hannover 96'da kaydeden Oyun kurucu, Lig'deki 2.maçında Bayer Leverkusen karşısında 2 gol atarak takımının 2-1 galip gelmesini sağladı.

Ağustos ayında hem Lig kupası'nda hemde Bundesliga'da gösterdiği başarılı performans nedeniyle Ayın Futbolcusu ödülünü kazandı. Alemannia Aachen ile Weder Bremen arasında oynanan maçın uzatma dakikalarında 62.5 metreden gol attı ve bu gol Almanya'da yılın golü seçildi.
Bremen'de 2006 sezonunun sonunda ilk lig şampiyonluğunu yaşadı.2007-2008 sezonunda ise 10 gol kaydeden Diego Ribas, 2008-2009 sezonunda ise 20'nin üstünde gol attı.
24.5 milyon Euro bonservis ile 26 Mayıs 2009'da Juventus ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Diego, Juventus formasıyla ilk maçına Kore takımı Seongnam karşısında çıktı. Maçın ilk yarısında Mauro Camoranesi'nin attığı golün asistini yapan Diego, 60 dakika sahada kaldı ve takımı 3-0 galip geldi.

Serie A'daki ilk maçında duran top'tan Vincenzo Iaquinta'ya asist yapan oyuncu, 2.maçında Roma'ya iki gol atarak Juventus'taki ilk gollerini kaydetti. Bologna, Fiorentina, Milan ve Napoli'ye de gol atan Diego, Alessandro Del Piero'nun Genoa'ya attığı golün asistini topuk pasıyla yaptı ve birçok kulübün dikkatini çekti.
27 Ağustos 2010 tarihinde Diego, rekor bir transfer ücretiyle, 15,5 milyon €'ya Wolfsburg'a transfer olmuştur.
2011-12 sezonu öncesi Wolfsburg teknik direktörü Magath, Diego'ya Wolfsburg'da geleceği olmadığını söylemiştir. Yaz transfer sezonunun son gününde Diego, 1 yıllığına kiralık olarak Atlético Madrid'e transfer olmuştur.

2012 UEFA Avrupa Ligi Finali'nde 3. golü atarak takımının bu kupayı kazanmasında büyük pay sahibi olmuştur.

Bruna Leticia Ribas KİMDİR?

Futbolcunun eşi Bruna Leticia Ribas Santos'un en güzel kızı ünvanına sahip. Ribas ile 2010'da evlenen Leticia, 2001'de Santos'un 'en güzel kızı' seçildi. Çiftin 2 yaşında Matteo ve 4 yaşında Davi isimli iki çocuğu bulunuyor.

Bruna Leticia Ribas KİMDİR? Diego Ribas Brezilyalı mı? Diego Ribas kimdir? Diego Ribas'in eşi Bruna ile poz mu verdi? Diego Ribas'ın röportajı nerede yayınlandı?  Diego Ribas Fenerbahçe'ye neden geldi? Bruna Leticia Ribas Santos'un en güzel kızı mı? Diego Ribas kimle evli? Diego Ribas'ın karısı kim?

Etiketler :