DGP Genel Başkan Yardımcısı Kudu:

DGP Genel Başkan Yardımcısı Kudu:

"İlker Hergüner ile Atilla Kucur'un, partimizde genel başkan yardımcısı olma durumları yasal olarak da mümkün değildir. Bu şahısların partimize üyelikleri dahi yoktur"

ANKARA (AA) - Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkan Yardımcısı Kani Kudu, "genel başkan yardımcılığından istifa ettiklerini" açıklayan İlker Hergüner ile Atilla Kucur'un, partilerinin üyesi olmadığını bildirdi. 

Kudu, yazılı açıklamasında, Hergüner ve Kucur'un bugün bir televizyon kanalında "DGP genel başkan yardımcılığından istifa ettiklerini" açıkladıklarını belirtti.

Hergüner ve Kucur'un partinin kurucular kurulu listesinde yer almadıklarını bildiren Kudu, şunları kaydetti:

"İlker Hergüner ile Atilla Kucur'un partimizde genel başkan yardımcısı olma durumları yasal olarak da mümkün değildir. Bu şahısların partimize üyelikleri dahi yoktur. Adı anılan şahıslar, İstanbul'da genel başkanımızın 17 Aralık sürecine yönelik itiraz ettiği gün yanına gelip parti çalışmalarında görev almak istediklerini beyan etmişler ve Büyük Türkiye Projesi'nde görev almak isteyen herkese kapımızın açık olduğunu kendilerine söylemişizdir. Bunun haricinde bu şahıslarla bir ilişkimiz bir görüşmemiz olmamıştır."

 

Kaynak:Haber Kaynağı