Devletimizi seviyoruz, ülkemize sahip çıkıyoruz

Devletimizi seviyoruz, ülkemize sahip çıkıyoruz

Ekonomi Kulübü Konya Başkanı Osman Bağcı, 15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde anma mesajı yayınladı.

 

Ekonomi Kulübü Konya Başkanı Osman Bağcı, 15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde anma mesajı yayınladı. ‘Meydanları boş bırakmayacağız’ diyen Bağcı şu mesajı paylaştı: “Kalbimizde derin yaralar açan, FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen hain darbe girişimi, kahraman halkımızın iman gücü ve liderine olan güveni ile bertaraf edilmiş ve ülkemizin aydınlık geleceğine yol açılmıştır.

15 Temmuz’dan sonra başta Yenikapı mitingi olmak üzere yapılan tüm programlarda milletimiz birbirine daha fazla kenetlenmiş ve yeni büyük Türkiye olma yolunda başarılı işlere imza atılmıştır.

Ekonomi Kulübü iş adamları ailesi olarak ‘Milli ve Yerli’ olma yolunda atılan tüm adımlara destek vererek, çalışma prensiplerimizi de bu doğrultuda yönlendirmeye devam ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk saatlerinde safımızı belli ederek, tüm üyelerimiz ile birlikte meydanlarda nöbet tutmaya başladık. Daha sonrasında 15 Temmuz’u unutmamak adına çeşitli programlar düzenledik ve gelecek nesillerimize unutturmamak adına çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.

Devletimizin ve milletimizin aleyhine artık hiçbir oluşumun darbe ve benzeri girişimlerde bulunmaya cesaret edemeyeceğini hatırlatarak, 15 Temmuz şehitlerine ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı ve gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum.” Ferit Hepokur-Memleket