Devlete 'katil' diyen Kırrmızıgül'e destek Ahmet Hakan'dan

Devlete 'katil' diyen Kırrmızıgül'e destek Ahmet Hakan'dan

Devlete katil diyen ve Başbakan'a zorba diyerek hakarette bulunan Mahsun Kırmızıgül​'e Hürriyet yazarı Ahmet Hakan​ destek oldu. ​

Doğu'da devam eden terör operasyonlarında çocukların mağdur olduğunu söyleyen ve Başbakan'a "Nasıl merhametsiz oldunuz" diye seslenen ve PKK'nın yaptığı kanlı eylemlere değinmeyen Mahsun Kırmızıgül'e Hürriyet yazarı Ahmet Hakan destek oldu. Bugünkü yazısında Kırmızıgül'e "aldırma" diye seslenen Hürriyet yazarı "Unutma ki barış, 'Bana terörist destekçisi derler" diye pısmadan barışı talep edenlerin omuzlarında yükselecektir, aldırma Mahsun' dedi.
Doğu'daki terör operasyonlarıyla ilgili yorum yapan Mahsun Kırmızıgül, devleti suçlayan açıklamalar yapmıştı. Başbakan Davutoğlu'na "Bu kadar zalim, merhametsiz oldunuz ey başbakan?" diye seslenen Kırmızıgül, PKK'nın okullara, camilere yaptığı bombalamaları ve sivil halkı hedef alan saldırılar görmezden gelmişti. Paylaşımlara tepki gösteren kullanıcılar, Kırmızıgül'ün PKK'ya tek laf etmemesine, şehit olan güvenlik görevlilerinden bahsetmemesinin, taraflı yorumlar olduğunu dile getirmişti. Bazı kullanıcılar da, "Ben de Kürdüm ama doğruyu görüyorum" yorumunda bulundu.