Dev kartallar eksikler can sıktı

Dev kartallar eksikler can sıktı

Türkiye Basketbol liginde temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor Medical Park ile oynadığımı maçı 74-92 kaybetti.

Yeşil-beyazlılar uzun bir sürenin ardından takıma katılan Troy De Vries’ın ve yeni transfer Hakim Warrick’in forma giydiği maçta ribaundlar da etkisiz kaldı. Üç sayı çizgisinin gerisinden yüksek bir yüzde ile oynayan Trabzonspor Medical Parka’a karşı Hakim Warrick’in 16 sayı-2 ribaund-2 asist, Thomas Guinn’in 13 sayı-5 ribaund-3 asist, Aleksandar Rasic’in 13 sayı-2 ribaund-8 asist, Sean Williams’ın 9 sayı-7 ribaund-1 asist, Troy De Vries’ın ise 9 sayılık performansları galibiyet için yeterli olmadı.

TROY GELDİ, MAYO GİTTİ

Torku Konyaspor Basketbol’da en önemli silahların başında gelen Troy de Vries’in sakatlığı yeşil-beyazlıları sıkıntıya sokmuştu. Trabzonspor Medical Park karşısında sakatlığının ardından ilk kez forma giyen De Vries 15 dakika süre aldığı karşılaşmayı 9 sayı ile tamamladı. Uzun sakatlığının ardından Troy’un tekrar sahalara dönmesi yeşil-beyazlılar’ın yüzünü güldürürken oyun kurucu Mayo’nun gitmesi Torku Konyaspor’da yine sıkıntıya neden oldu. De Vries’in yokluğunda önemli maçlar kaybeden temsilcimiz, Bu kez de Mayo’nun olmadığı ilk karşılaşmada mağlup olmaktan kurtulamadı. Karşılaşmaya oyun kurucusuz başlayan yeşil-beyazlılar bu bölge için transfer çalışmalarına başladı. Yönetim, yeni transferi bu hafta içerisinde tamamlayıp, Tofaş maçına yetiştirmeyi planlıyor.