Dersimspor ve Bodrumsporlu taraftarlardan dostluk mesajı

Dersimspor ve Bodrumsporlu taraftarlardan dostluk mesajı

Spor Toto 3. Lig ekipleri Dersimspor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un taraftarları, iki takım arasında oynanan maçın ardından bir araya gelerek ceviz ağacı fidanı dikti

TUNCELİ (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Dersimspor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor arasında oynanan maçın ardından iki takım taraftarları bir araya gelerek dostluk mesajı verdi.

Tunceli Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ardından bir araya gelen iki takımın taraftarları, Gole Çetu Parkın'a geçerek dostluk ve kardeşliğin simgesi olan iki ceviz fidanını dikti.

Tören sırasında açıklama yapan Munzur Taraftarlar Grubu sözcüsü Cihan Amaç, futbolun kaynaştırıcı yönünü anlatmanın yanı sıra birlik ve beraberliği vurgulayıp tüm Türkiye'deki taraftarlara örnek mesaj vermek amacıyla böyle bir şey gerçekleştirdiklerini söyledi.

Futbolun güzel yönlerini gösterip, bu ülkenin daha iyi yerlere gelebilmesi için barış, dostluk, kardeşlik adına bir şeyler yapmak istediklerini belirten Amaç, "Bilindiği üzere bu ülkede kutuplaşma, insanları uç noktalara getirme gayreti var. Biz bunu ortadan kaldırıp insanları bir araya toplamak istiyoruz. Munzur Taraftar Grubu olarak bu ülkedeki genç taraftarlara sesleniyorum. Bizim burada yaptığımızı sizlerin de yapmanızı istiyoruz. Doğu, batı, kuzey, güney demeden bu bütünleşmeyi hep birlikte sağlayalım. Bugün burada olan arkadaşlarıma da verdikleri emekten ötürü teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarlarından Tamer Yaman da Dersimspor taraftarlarının misafirperverliğinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Bodrum'dan yola çıktıkları andan itibaren Dersimsporlu taraftarların kendilerini arayarak ihtiyaçlarını sorduklarına dikkati çeken Yaman, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz andan itibaren müthiş bir misafirperverlik sergilediler. Sportif faaliyetlerimiz nedeniyle Doğu ve güney doğuya zaman zaman ziyaretlerimiz oluyor. Burada ön yargıları yıkıyoruz. Müthiş bir dostluk havası var. Bu havanın öncelikle Türkiye'ye sonrasında tüm dünyaya örnek olmasını diliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, ülkemizin bütünlüğünü bozmayalım. Mutlu yarınlar bizi bekliyor, sporun da buna imkan verdiği için çok mutluyum."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :