DERSİAD  İstikrar ve Birliktelik Yerel Seçimler ile Devam Edecek

DERSİAD İstikrar ve Birliktelik Yerel Seçimler ile Devam Edecek

Dünyanın en büyük 18. ekonomisi ve dinamik genç nüfusuna sahip, stratejik ve jeopolitik konumu ile yükselen bir güç olan Türkiye’nin son günlerde gündeminde Yerel Seçim var.

Dünyanın en büyük 18. ekonomisi ve dinamik genç nüfusuna sahip, stratejik ve jeopolitik konumu ile yükselen bir güç olan Türkiye’nin son günlerde gündeminde Yerel Seçim var.DERSİAD; Türkiye’nin yeni yönetim düzeni olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş sürecinin tamamlanması adına büyük önem arz eden 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili kararını açıkladı. Son yıllarda Dünyada ve bulunduğumuz Coğrafyada değişen şart ve politikalar değerlendirildiğinde, Ülkemizin istikrar ve birlikteliğini koruyabilmesi hayatiyet derecesinde mühimdir açıklamasında bulunan DERSİAD Konya şube başkanı Musa Özkan;“Ülkemizin menfaati tüm şahsi düşünce ve kişisel ihtirasların üstündedir. Bu nedenle 31 Mart Yerel Seçimlerinin ciddi bir önem arzettiğini unutmamak gerekmektedir” dedi.

Yaptığı basın açıklamasında 31 Mart 2019 Tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerin,Ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı neticeler vermesini temenni eden DERSİAD Konya şube başkanı Musa Özkan; “Her ne kadar 31 Mart bir Yerel Seçim de olsa, bütün gayretleri Ülkemizin ve Aziz Milletimizin yararına olacak bütün çalışma ve projelere muhalefet olan bazı partilerin parlamenter rejime geri dönüş talepleri maalesef seçimleri sadece bir yerel seçim olmaktan öte bir referanduma çevirme düşünceleri ve niyeti gözlemlenmektedir. Yine FETÖ ve PKK gibi Terör örgütleri ve Terör Örgütü yandaş-bağlantılı partilerin de güvenlik zaafiyet beklentileri bu seçimin önemini artırmaktadır. Son bir yıl içerisinde yaşanan ekonomik daralma, dışarıdan veya içeriden yapılan spekülasyonlar sonucunda döviz kurundaki artış, firmaların zorlanmaları ve konkordato talepleri yerel seçim sonuçlarında istikrar sağlanamaması halinde daha da artabileceği varsayımdan öte bir realitedir” dedi. Ferit Hepokur-Memleket

 

Etiketler :