Derik Kaymakamlığına terör saldırısı

Derik Kaymakamlığına terör saldırısı

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan: "Safitürk gibi cesur ve kahraman vatan evlatlarını bu millet hiçbir zaman unutmayacaktır"

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu şehit edilmesini kınadı.

Avan, yaptığı yazılı açıklamada, Derik Belediye Başkanlığına görevlendirmeyle atanan Safitürk'ün bölücü terör örgütlerine göz açtırmadığını ifade etti.

Safitürk'ün, vatanını, milletini, bayrağını, devletini seven, hainlerden korkmayan, sonunda şehit olabileceğini bilerek görevi kabul eden bir kişi olduğuna dikkat çeken Avan, şunları kaydetti:

"Safitürk gibi cesur ve kahraman vatan evlatlarını bu millet hiçbir zaman unutmayacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimize, Cumhuriyet'imize, milletimize, bayrağımıza, bağımsızlığa, güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan hain saldırıyı, bölücü terör örgütü PKK'yı ve destekçilerini nefret ve şiddet ile kınıyoruz. Bölücü terör örgütü PKK, Kürt, Türk, Arap, sivil, yaşlı, kadın, çocuk demeden haince saldırmaktadır. Bu saldırılarda yine en çok zararı yöre halkı görmektedir. İnşallah akıttıkları kan ve gözyaşlarında boğulacaklardır."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :