Derbent’te Devir teslim heyecanı yaşandı

Derbent’te Devir teslim heyecanı yaşandı

Konya’nın Derbent ilçesinde devir teslim töreni yaşandı.

15 yıldır Derbent Belediye Başkanı olarak görev yapan Hamdi Acar, bayrağı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Ayten’e devretti. Törene ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Programda Eski Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşlarla veda ederken, Yeni Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, yarım kalan ve başlanmayan projelerin devam edeceğinin müjdesini verdi.

derbent’te-devir--(1).jpg

ACAR: YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından Derbent’te Belediye Başkanlığı için devir teslim töreni yaşandı. Yaklaşık yüzde 70 oy alan ve Derbent’in yeni başkanı olan Hüseyin Ayten, bayrağı eski Belediye Başkanı Hamdi Acar’dan devraldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Hamdi Acar, 15 yıllık süre boyunca ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Acar, “Benim için gerçekten son derece kıvanç duyulan bir gün. Bunun 2 nedeni var. Birincisi; biz yerimizi bir AK Partili bir Belediye Başkanına devredeceğiz. O yüzden çok mutluyuz. İkincisi ise oy oranı Derbentte son 10 yılda artarak devam etti. Bu da ilçe halkının gönüllerini kazandığımız anlamına geliyor. 2019 -2024 döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İlçe halkımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

derbent’te-devir--(2).jpg

AYTEN: ALADAĞ KAYAK MERKEZİNİ TAMAMLANACAK

Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten ise 15 yıllık hizmetlerinden dolayı Hamdi Acar’a teşekkür etti. Vatandaşlara hizmet etmenin bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren Ayten, “ Bu bayrağı biz Hamdi Acar başkanımdan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah nasip ederse ilçemizi geleceğe bu bayrak yarışının sağladığı güç ile taşıyacağız. Başkanımızın projelerini devam ettireceğiz. Özellikle Aladağ Kayak Merkezi’nin tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Konya’da çok konuşulan projeyi inşallah bitirmeyi Hamdi başkanımla birlikte çok istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten vatandaşların tebriklerini kabul ederken, Hamdi Acar ise ilçe halkına veda etti.

derbent’te-devir--(3).jpg

Etiketler :