Deprem bölgesinden umut veren haber! 116 saat sonra enkazdan böyle çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta 116'ncı saatte enkazın altından sağ olarak kurtarılan Adnan Yaşar umutları yeşertti. Sakarya ve Ankara itfaiye 30 yaşlarındaki genci tekbirlerle ambulansa taşırken, enkaz başında bekleyen yakınları büyük sevinç yaşadı

Kahramanmaraş'ta depremin 116'ncı saatinde enkaz altından sağ çıkarılan vatandaş bölgede vatandaşlar ve arama kurtarma ekiplerine bir kez daha umut ışığı oldu. İsminin Adnan Yaşar olduğu öğrenilen genci kurtaran ekipler, sevincini tekbirler ve Allah'a şükrederek dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından bölgedeki arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Türkiye'yi yasa boğan ve 10 şehrin etkilediği depremin 5'inci günü 116'ncı saatinde Kahramanmaraş'tan sevindirici bir haber geldi.

Felaketin hemen ardından bölgeye hareket eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri birçok kişiyi enkaz altından sağ olarak kurtardı. Ekipler bu kez ise inanılmaz kurtarışı 116'ncı saatte Kahramanmaraş'ta Trabzon Bulvarı üzerinde gerçekleştirdi.

Uzun uğraşlar neticesinde isminin Adnan Yaşar olduğu öğrenilen vatandaş enkazın altından sağ kurtarıldı. 116'ncı saatte umutları yeşerten bir kurtarma daha yaşanırken, bölgedeki arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.