Denizlispor'da toplu imza töreni

Denizlispor'da toplu imza töreni

PTT 1. Lig'de yeni sezona hazırlanan yeşil-siyahlı kulüpte, transferi gerçekleştirilen 12 futbolcu ve sportif direktörlüğe getirilen Ali Tandoğan için statta imza töreni yapıldı

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, dış transferde anlaşma sağladığı 12 futbolcu ve yeni sportif direktör Ali Tandoğan ile statta sözleşme imzaladı.

Denizli Atatürk Stadı'nda düzenlenen imza töreni, taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Kartalspor'dan gelen Zeki Ayvaz, Osmanlıspor'dan Ömer Alp Kulga ve Burak Altıparmak, Ankara Adliyespor'dan Taha Can Velioğlu, Alanyaspor'dan Kerem Can Akyüz, Balıkesirspor'dan Sierra Leoneli Alfred Sankoh, Mersin İdmanyurdu'ndan Berkan Afşarlı, Anadolu Selçukluspor'dan İsmail Güven, 1461 Trabzon'dan Ziya Alkurt, Yunanistan Süper Ligi'nde mücadele eden Panaitolikos'tan Hollandalı Leandro Kappel, Hindistan'ın Mumbai City takımından Brezilyalı Andre Mortiz ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Yasin Ozan, kendilerini yeşil-siyahlı kulübe bağlayan sözleşmelere imza attı.

Yeşil-siyahlı ekipte 1998-2003 yıllarında top koşturan ve 2014-2015 sezonunun ardından aktif futbol yaşantısını noktalayan Ali Tandoğan da attığı imzayla eski kulübünde sportif direktör olarak görevine başladı.

İmza töreninde, kulüp başkanı Süleyman Urkay ve yöneticilerin yanı sıra Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :