Denizlispor'da Altınordu maçı hazırlıkları

Denizlispor'da Altınordu maçı hazırlıkları

Teknik direktör Osman Özköylü: - "Altınordu karşısında kazanarak 3 puanla eve dönmek istiyoruz"

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Altınordu deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 2 Eylül Pazar günü Altınordu ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Özköylü yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından koordinasyon ve topla devamlılık çalışması yaptı.

Yeşil-siyahlı ekip, pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Teknik direktör Osman Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatayspor maçından bir puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Dördüncü hafta deplasmandaki maça çok sıkı hazırlandıklarını belirten Özköylü, "Bu ligde her takım çok ciddi ve iyi mücadele ediyor. Eğer sen iyi olursan kazanabilirsin. Altınordu karşısında kazanarak 3 puanla eve dönmek istiyoruz. Deplasmandan kazanacağımı puanlarda bir galibiyet serisi yakalamak için çalışıyoruz. Oyuncularım çok istekli olması beni mutlu ediyor. Bundan sonra güzel bir maç izletmek için elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Özköylü, rakiplerini doğru şekilde analiz edip, sahada doğru futbolu oynayarak, bu maçtan galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :