Denizlispor'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları

Denizlispor'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları

Teknik direktör İpekoğlu: "Samsunspor maçının ikinci yarısında sergilediğimiz futbolu tekrarlarsak, herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Adana Demirspor maçında, Samsunspor maçının ikinci yarısında sergiledikleri futbolu tekrarladıkları takdirde herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını belirtti. 

Denizlispor, teknik direktör İpekoğlu yönetiminde tesislerinde yaptığı antrenmanla Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

İpekoğlu, Adana Demirspor maçının çok zorlu geçeceğini ifade ederek, "Şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olan rakibimiz, ara transfer döneminde yaptığı transferlerle daha güçlendi. Biz de ikinci yarıda sahamızda oynayacağımız maçları kesinlikle kazanmak zorundayız. Kazanamadığımız takdirde sıkıntılar çekeriz. Samsunspor maçının ikinci yarısındaki sergilediğimiz futbolu tekrarlarsak, herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu.

İpekoğlu, ligin en kaliteli futbolcularına sahip olduklarını kaydederek, futbolcuların kendilerinden bekleneni yapacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı