Denizlispor Teknik Direktörü Dervent:

Denizlispor Teknik Direktörü Dervent:

- "Boluspor maçı, tekrar yükselişe geçmek için dönüm noktası olacak"

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, müsabakanın kendileri için dönüm noktası olacağını söyledi.

Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını, yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını belirtti.

Bu hafta taktiksel antrenmanlar yaparak Boluspor karşılaşmasına fiziksel ve zihinsel olarak hazır olmak istediklerini ifade eden Dervent, şöyle konuştu:

"Yedinci haftadan itibaren her takım için kırılma haftaları olacak. Biz bu kırılmayı olumlu yönde yaşamak istiyoruz. Dönüm maçları bunlar, her şeyin sonu olmayacağı gibi her şeyin başlangıcı da olabilir. Biz hayalleri olan futbolcu grubuyuz, hayalleri olan bir kulüpte çalışıyoruz. Bunun bilincindeyiz. Boluspor maçı, tekrar yükselişe geçmek için dönüm noktası olacak."

Dervent, galibiyet dışındaki sonuçların ne kendisine ne de Denizlispor ruhuna yakışacağını belirterek, "Biz her maça, rakip kim olursa olsun hedef 3 puan olarak gidiyoruz." ifadesini kullandı.

Takımda değişiklikler yapacağını aktaran Dervent, şunları kaydetti:

"Geniş bir kadroya sahibiz. Mümkün olduğu kadar her oyuncuma süre vermeye çalışıyorum. Her futbolcumuzu hazır tutmak istiyoruz. En hazır, en formdaki oyuncuları kullanmak istiyoruz. Sahaya çıkan 11 ve yapılan değişikliklerle herkesin takıma katkı vermesini istiyoruz. Bunu sağlayacağım. Takımda bazı değişiklikler zaten olması gerekiyor. Hazır olan futbolcu sayısının fazlalığı bizim işimizi zorlaştırsa da takımın lehine bir durum."

Yeşil-siyahlı ekipte, cezalı Cenk Güvenç dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :