Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:

"Üst sıralardan kopmamak için Giresunspor maçından 3 puanla ayrılmak zorundayız"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, ligde üst sıralardan kopmamak için yarın karşılaşacakları Giresunspor karşısında 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını bildirdi. 

Bulgar oyuncu Iliyan Yordanov'un takım arkadaşları ve teknik heyete verdiği yemeğe katılan Kıbrıslıoğlu, Yordanov'a teşekkür ederek, takımdaki birlik ve beraberliğin üst seviyede olmasının, kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Kıbrıslıoğlu, ligin 2. haftasındaki Bucaspor maçının ardından, üst üste iki beraberlik aldıklarını hatırlatarak, yarın Giresunspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını vurguladı.

Denizlispor camiasına verdikleri sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Kıbrıslıoğlu, "Üst sıralardan kopmamak için Giresunspor maçından 3 puanla ayrılmak zorundayız" dedi.

Yordanov ise birlik ve beraberlik içinde takımın başarısı için mücadele ettiklerini anlatarak, bunun karşılığını maçlarda görmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Öte yandan maç hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor'da, sakatlığı bulunan Bulgar futbolcu Genkov dışında eksik bulunmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı