Denizlispor Basın Sözcüsü Ekizler:

Denizlispor Basın Sözcüsü Ekizler:

"Telafisi olmayan haftalara girdik"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de dün deplasmanda Giresunspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, "Telafisi olmayan haftalara girdik" dedi.

Ekizler, yaptığı açıklamada, Giresunspor maçında iyi oyun sergilemelerine rağmen son dakikalarda yedikleri gollerle yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Ligde oynayacakları 12 final maçında alabildikleri kadar puanları toplayarak, ligde kalacaklarını savunan Ekizler, şöyle konuştu:

"Telafisi olmayan haftalara girdik. Teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerimize her söylediğimiz gibi güveniyoruz. Albimo Alanyaspor maçında iyi mücadele edip, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak zorundayız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz."

- "Manisalı hakem istemiyoruz"

Ekizler, Osmanlıspor ve Giresunspor maçlarında Manisalı hakemlerin verilmesinin "manidar" olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ligde rakiplerimizden birisi de Manisaspor. Dolayısıyla Manisalı hakemlerin art arda iki maçta verilmesine bir anlam veremiyoruz. Özellikle daha önceki sezonlarda da kötü yönetim sergilediğini düşündüğümüz Manisalı hakem Koray Gencerler'i bir daha maçlarımıza verilmesini istemiyoruz. Maçlarımıza Manisalı hakem istemiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı