Denizlispor Adanaspor maçına 3 puan hedefiyle hazırlanıyor

Denizlispor Adanaspor maçına 3 puan hedefiyle hazırlanıyor

Teknik direktör Altıparmak: "Adanaspor karşısında mücadeleci gücümüzü sahaya yansıtarak üç puanla döneceğimize inanıyoruz"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçına galibiyet hedefiyle hazırlanıyor.  

Yeşil siyahlı takım, pazar günü deplasmanda oynayacağı Adnaspor maçının hazırlıklarını teknik direktörü Mehmet Altıparmak yönetiminde tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Isınma koşusu ile başlayan antrenman, daha sonra dar alanda pas çalışması ve taktik çalışmayla tamamlandı.

Teknik direktör Altıparmak, antrenman sonunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirtti.

Ligde kalan bütün maçların kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade eden Altıparmak, şunları söyledi:

"Takımdaki oyuncularımızın moral ve motivasyonu üst düzeye çıktı. Ligde sahamızda oynadığımız Kayserispor maçında iyi oynadık ama küçük hatalardan dolayı maçı kaybettik. Biz böyle oynayıp mücadele ettiğimiz zaman galibiyetlerin art arda geleceğine inanıyoruz. Adanaspor maçında kazanmak adına sahada bütün mücadeleyi göstereceğiz. Takım olarak hazırız. Adanaspor karşısında mücadeleci gücümüzü sahaya yansıtarak üç puanla döneceğimize inanıyoruz."

Bu arada, takımın antrenmanını kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ile as başkan Turgay Mersin de izledi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı