Denizli'de Tur 2015 Hazırlıkları Tamamlandı

Denizli'de Tur 2015 Hazırlıkları Tamamlandı

Denizli kenti, Muğla-Pamukkale ve Denizli-Selçuk eteplarıyla 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na ev sahipliği yapacak

DENİZLİ (AA) - 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda (TUR 2015), Muğla-Pamukkale ve Denizli-Selçuk etaplarıyla yer alan Denizli'de tüm hazırlıklar tamamladı. 

Organizasyonda, 30 Nisan Perşembe günü Muğla ile Pamukkale arasında yapılacak etabın bitiş, Denizli ve İzmir-Selçuk arasında koşulacak turun en uzun etabının ise başlangıç noktası olarak yer alacak Denizli'de, tura ilişkin tedbirlere, Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında, ilgili kurumların katıldığı toplantıyla son şekli verildi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da Belediye Encümen Salonu'nda düzenledikleri ortak basın toplantısıyla tura ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Zolan, 3 yıl aradan sonra Denizli'nin yeniden Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na dahil edilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Turun, 190 ülkede televizyonlar aracılığıyla yayınlanan bir organizasyon olduğunu hatırlatan Zolan, bu nedenle çok önemli bir tanıtım yapıldığını söyledi.

Zolan, etaplar nedeniyle bazı yollarda trafikte düzenlemelere gidileceğini, bunun kısmi aksamalara yol açabileceği belirterek, "Bunlarla ilgili duyurular yapılacak" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Pamukkale ve Denizli'nin, yeniden Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na dahil edilmesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı