DenizBank'tan ertelemeli taşıt kredisi

DenizBank'tan ertelemeli taşıt kredisi

İSTANBUL (AA) - DenizBank yıl sonu kampanyası kapsamında taşıt almak isteyen müşterilerine 3 ay taksit erteleme fırsatı sunarken, kredi ödemeleri 2017'de...

İSTANBUL (AA) - DenizBank yıl sonu kampanyası kapsamında taşıt almak isteyen müşterilerine 3 ay taksit erteleme fırsatı sunarken, kredi ödemeleri 2017'de başlayabiliyor.

Banka açıklamasına göre, DenizBank, yıl sonuna doğru hareketlenen taşıt sektöründe indirimleri ve kampanyaları dikkate alarak sıfır ya da ikinci el taşıt almak isteyen müşterilerine taşıt kredisi taksit ödemelerini 3 ay sonra başlatma fırsatı sunuyor. Böylece DenizBank'tan taşıt kredisi kullanan müşteriler ödemelerine 2017'de başlayabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Varol, şunları kaydetti:

"Faaliyet gösterdiği her alanda değer yaratmayı, müşterilerine avantajlar sunmayı amaçlayan bankamız, taşıt almak isteyen müşterilerimizin de hayatını 'Deniz'de güzel kılmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uygun faiz oranları ve ister 0 kilometre ister ikinci el araç için olsun, sunduğumuz 3 ay taksit öteleme fırsatı ile taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilerimize kolaylık sağlıyoruz. Yenilikçi çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :