DenizBank'tan emeklilere özel konut fırsatı

DenizBank'tan emeklilere özel konut fırsatı

İSTANBUL (AA) - DenizBank emeklilere yönelik başlattığı konut projeleri iş birlikleriyle, emeklilere bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde...

İSTANBUL (AA) - DenizBank emeklilere yönelik başlattığı konut projeleri iş birlikleriyle, emeklilere bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde 300 aya varan vadelerle ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Banka açıklamasına göre, DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı yaklaşımı ile emeklilere yönelik önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. DenizBank, ilkini Tuzla'da Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) ve Ünorka İnşaat, ikincisini ise Bursa'da yine TÜED ve İDEMİM Mimarlık iş birliklerinde imza attığı özel konut projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Proje ile emeklilere özel 100'er daire hazırlanırken, kaliteli konutlarda, bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde 300 aya varan vadelerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yüzme havuzlu, açık-kapalı otopark alanı ve sosyal imkanları ile emeklilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlanan konut projelerinin Türkiye genelinde hayata geçirilmesi planlanıyor.

Ayrıca, DenizBank’ın emeklilere sunduğu fırsatlar arasında şubelerde işlem önceliği, Türkiye'deki tüm Banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama, mevduat ve kredi ihtiyaçlarına özel faiz oranları, Türkiye'de bir "ilk" olan emeklilere özel tasarlanan kredi kartı Emekli Bonus ile alışverişlerde kampanyalardan faydalanma, harcamalarda bonus kazanma, Eczane, market gibi harcamalarda ve anlaşmalı üye iş yerlerinden yapılacak alışverişlerde indirim fırsatı ile elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturası kampanyaları ile yıllık 250 TL'ye varan indirim kazanma avantajı yer alıyor.


-"Emeklilerimizin avantajlı koşullarda ev sahibi olmalarını hedefliyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları emekli müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Varol, şunları kaydetti:

"Finansal ve toplumsal yatırımları ile bulunduğu her alana değer katmayı amaçlayan bankamız, yıllarca çalışan, üreten ve yarınlarımızın inşasında önemli rol üstlenen emeklilerimizin de hayatını 'Deniz'de güzel kılmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Hayata geçirdiğimiz ve emeklilerimize ev sahibi olma yolunda pek çok avantajlar sunan konut projelerimiz ile önemli bir adım atmış bulunuyoruz.

Emeklilerimiz kaliteli konutlara bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı ile sahip olabilecekler. DenizBank olarak, emeklilerimizin ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve beklentilerini en doğru şekilde karşılayan banka olma vizyonumuz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :