Deniz Kuvvetleri Komutanlığından kamu spotu

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından kamu spotu

Kamu spotunda milli sörfçü Kubat, dünya sualtı dalış rekortmeni Dalkılıç ile Antartika'ya giden ilk Türk denizciler Atasoy ve Karasu da yer aldı

ANKARA (AA) - Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca hazırlanan "Mavi Vatan" temalı kamu spotunda milli sörfçü Çağla Kubat, dünya sualtı dalış rekortmeni Yasemin Dalkılıç ile Antartika'ya giden ilk Türk denizciler Osman Atasoy ve Sibel Karasu da yer aldı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Radyo Televizyon Üst Kurulunca kamu yararına yönelik spot film olarak kabul edilen film, bulunulan coğrafyada ve dünya denizlerinde Türkiye hak ve menfaatlerine yönelik farkındalığı artırmak maksadıyla Deniz Kuvvetleri Komutanlığının çağdaş ve güçlü bir Türkiye için önemini vurgulamak üzere hazırlandı.

Kamu spotu, 19 Eylül Gaziler Günü, 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 18 Kasım Deniz Harp Okulu ve Deniz Lisesinin kuruluş yıl dönümü gibi ulusal bayramlar ve özel günler dikkate alınarak izlenme oranlarının yüksek olduğu saat aralıklarında yayınlanacak. 

Piri Reis'in Kitab-ı Bahriye'si ile başlayan "Mavi Vatan" temalı kamu spotunda milli sörfçü Kubat, dünya sualtı dalış rekortmeni Dalkılıç ile Antartika'ya giden ilk Türk denizciler Atasoy ve Karasu da yer aldı.

Denizlere ilişkin çeşitli görüntülere yer verilen kamu spotu, "Çağdaş ve güçlü bir Türkiye için ufukların ötesinde ve daima sizlerle Türk Deniz Kuvvetleri" sloganı ile sona eriyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı