Demokrasi nöbetinde sünnet heyecanı

Demokrasi nöbetinde sünnet heyecanı

Kırşehir'de demokrasi nöbetine katılan Seda ve Yusuf Baysal çiftinin çocukları 3,5 yaşındaki Taha Kayra'nın sünnet töreni meydanda yapıldı- Anne Baysal: - "15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kırşehir halkı Cacabey Meydanı'nda neredeyse 24 saat nöbet tut

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 3,5 yaşındaki Taha Kayra'nın sünnet töreni, demokrasi nöbetinin tutulduğu Cacabey Meydanı'nda yapıldı.

Cababey Meydanı'ndaki nöbet alanında Seda ve Yusuf Baysal çiftinin çocukları Taha Kayra'nın sünnet töreni için özel sahne oluşturuldu. Töreni, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar LED ekranda izledi.

Törende din görevlisi dua okurken, Kırşehir Belediyesi mehter takımı kahramanlık marşlarını seslendirdi. Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Taha Kayra ile anne ve babasını tebrik ederek altın hediye etti.

Yerel bir gazetede çalışan anne Seda Baysal, AA muhabirine, temmuz ayı başında planlamalarına rağmen sünnet merasimlerini FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle gerçekleştiremediklerini, bir yandan demokrasi nöbetine katılırken diğer yandan iş yerinde geç saatlere kadar çalıştıklarını söyledi.

Taha Kayra'nın sünnet törenini daha da geciktirmemek için meydanda etkinlik düzenlemeyi istediklerini belirten Baysal, "15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kırşehir halkı Cacabey Meydanı'nda neredeyse 24 saat nöbet tuttu. Biz de mutluğumuzu nöbet tutan arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. Demokrasi nöbetinde böyle bir etkinlik düzenledik. Kırşehir halkına teşekkür ediyoruz." dedi.

Baba Yusuf Baysal da sünnet törenini Kırşehir halkıyla Cacabey Meydan'ında yapmaya karar verdiklerine değinerek, verdikleri destekten dolayı Vali Şentürk ve Belediye Başkanı Bahçeci'ye teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :