Demiryol-İş Konya’dan  Türk-iş Başkanı Ergun Atalay ziyaret

Demiryol-İş Konya’dan Türk-iş Başkanı Ergun Atalay ziyaret

Türk-İş Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Demiryol-İş Konya Şubesinin Başkanı Adem Gül ve yönetim kurulu üyeleri Türk-İş ve aynı zamanda Demiryol-İş Genel Başkanı olan Ergun Atalay’ı Ankara’da ziyaret ettiler.

 

Demiryol-İş Konya Şubesinin 11. Olağan Genel kurul toplantısı sonrası yeniden göreve seçilen Başkan Adem Gül, Hamit Kirazcı(Genel Sekreter) Hacı Şanlı Türk( Mali Sekreter) Muhittin Doğan, Şener Koyuncu(Yönetim kurulu Üyeleri)nden oluşan heyet, Türk-İş Konfederasyonu ve Demiryol-İş Genel Başkanı Ergun Atalay’ı makamında ziyaret ettiler.

demiryol-is-3.jpg

Ziyarette konuşan Demiryol-İş Konya Şube Başkanı Âdem Gül, yapılan 11. Olağan genel kurul ve sendikanın çalışmaları hakkında Genel Başkan Atalay’a bilgiler aktardı. Ayrıca Konya’da spor faaliyetleri Demiryol-İş Konya Şubesi çatısı altında sürdüren Demirspor kulübü çalışmaları hakkında da bilgiler verirken, gereken desteğin verilmesini talep etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Türk-İş ve Demiryol-İş Genel Başkanı Ergun Atalay “ Demiryol-İş Konya Şubemizin 11. Olağan genel kurulu seçimleri sonrası görev alan Adem Gül ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaret sonunda Demiryol-İş Konya Şube Başkanı Adem Gül, Genel Başkan Atalay’a günün anısına bir tablo hediye etti. Ziyaret çektirilen fotoğraf ile son buldu.

demiryol-is-1.jpg