Demet Akalın'ın Sinan Özen'e nazarı değdi! Şok anlar...

Demet Akalın'ın Sinan Özen'e nazarı değdi! Şok anlar...

Sinan Özen, fenalık geçirdi! Demet Akalın, sanatçının başına gelen kazayı öğrenince yeni albüm çıkarttığı için kendi nazarının değdiğini söyledi.

İzmir'de 5 yıldızlı bir otelin açılışında sahne alan ünlü şarkıcı Sinan Özen, sahneye çıkarken ayağı takılınca bacağından yaralandı. Bacağındaki kanı görünce fenalaşan Özen, davetlilerden müsaade isteyip kulise gitti. Otelin açılışı için İzmir'de bulunan ve Türkiye'deki ilk yüz naklini yapan Dr. Ömer Özkan, durumu öğrenince kulise gidip Sinan Özen'e ilk müdahaleyi yaptı. Özen'in durumunun çok ciddi olmadığını belirten Dr. Özkan, “Sahneye çıkarken acele etti. Ayağı takılıp düştü. Ayak bileği seviyesinde yırtık oluştu. Gerekli tedavisi yapıldı” dedi.
Nazara geldiğini söyleyen talihsiz sanatçı ise, “Sahnede olur öyle şeyler bazen. Ben kan görmeye dayanamıyorum, onu görünce fenalaştım. Çok ciddi bir şeyim yok” diye konuştu.
Sahneye ayağı sekerek çıkan Sinan Özen, programının ardından sağlık ekipleri tarafından otelin lobisinde tedavi edildi. Sağlık ekipleri tarafından tekerlekli sandalyeye bindirilen Özen, odasına çıkartıldı.
DEMET AKALIN: “BENİM NAZARIM DEĞDİ”
Sinan Özen'den sonra sahne alacak olan Demet Akalın, sanatçının başına gelen kazayı öğrenince yeni albüm çıkarttığı için kendi nazarının değdiğini söyledi. Akalın, sahneye çıkacağı için korumasını Sinan Özen'in odasına göndererek durumunu sordurdu.  Kaynak: İha

SİNAN ÖZEN KİMDİR?

Sinan Özen, Rize, Çayeli’de dünyaya geldi. Babasının işi dolasıyla çocukluğunun bir kısmı İzmit’de geçti. Ailesiyle birlite İstanbul’a yerleşen Sinan Özen, ilk ve ortaokulu burada bitirdi. Ardından lise eğitimi için Rize Endüstri Meslek Lisesi Torna Tasviye bölümüne devam etti.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a dönerek mesleği ile ilgili iş girişimlerinde bulundu. Ancak lise döneminden başlayan müzik sevgisi onu başka yönlere kaydırdı. 1981 yılında bir gazetenin açmış olduğu ses yarışmasına katıldı. Ancak yarışmayı kazanmasına rağmen istediği fırsatlar önüne gelmedi. Daha sonra bir arkadaşı vasıtasıyla tanışmış olduğu Süheyla Altmışdört‘ten nota ve solfej dersleri almaya başladı. Ardından Udi İrfan Özbakır‘dan ud ve nota dersleri ladı. Hocalarının desteği ile 1982 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı’na girdi.

Profesyonel müzik yaşamına 1989 yılında “Rüyalarım Olmasa” adlı albümle girdi. Okey Plakçılık ile anlaşan büm çıkardı. Bu albümlerde onu üne kavuşturacak “Öpsene Beni”, “Ölürüm Yoluna”, “Sigaramın Dumanı Sen” ve “Evlere Şenlik” gibi parçalarla kısa zamanda müzik dünyasında kendine yer edindi.