Deli Fırın Açıldı

Deli Fırın Açıldı

Konya’da yeni bir konsept ile hizmet verecek olan DELİ FIRIN, düzenlenen mütevazı bir tören ve Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile Cansız Manken lakaplı manken Vahi Kılıçarslan’ın katılımıyla Konyalıların hizmetine açıldı.

Rauf Denktaş Caddesi Kılıçarslan Mah. Hamle Yüzme Havuzu karşısında hizmet verecek olan DELİ FIRIN önceki günü Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Cansız Manken Vahi Kılıçarslan ve çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirilen kurdele kesimiyle Konyalılar hizmetine açıldı.

Açılış töreninde İzmir’in damak tadı ile özdeşleşmiş, mayasız bir hamur işi olan “Boyoz” misafirlere ikram edilirken, ilk ikramda Boyoz Konyalılar tarafından beğenildi.

DELİ FIRIN ortakları Ercan Yavuz, Alper Sunar ve Sevilay Yavuz “ Konyalı hemşehrilerimizin her şeyin en güzeline layıktır. Bizlerde DELİ FIRIN’ı hizmete açarak onlara en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Ekmek çeşitleri, Unlu mamülleri, Pasta çeşitlerinin yanı sıra İzmir’in damak tadı ile özdeşleşmiş mayasız bir hamur işi olan”BOYOZ”u Konyalı hemşehrilerimize tanıştıracağız.Konyalılar bu tadı eminim beğeneceklerdir.

Ayrıca DELİ FIRIN cafe olarakta nezih ortamında hizmet verecektir. Tüm Konyalıları DELİ FIRIN’a davet ediyoruz.” Dedi.