DEİK Business Tennis Cup, Türk iş dünyasını sporla buluşturacak

DEİK Business Tennis Cup, Türk iş dünyasını sporla buluşturacak

Business Tennis Cup, bu yıl DEİK desteği ile 22-30 Mayıs 2017 gerçekleşecek

İSTANBUL (AA) - Business Tennis Cup, bu yıl Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) desteği ile 22-30 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul TED Spor Kulübü'nde gerçekleşecek.

DEİK açıklamasına göre, Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin katılımıyla altıncısı düzenlenecek olan Business Tennis Cup, bu yıl Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) desteği ile 22-30 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul TED Spor Kulübü'nde gerçekleşecek.

Türkiye'nin ilk ve tek şirketler arası tenis turnuvası olma özelliğini taşıyan "DEİK Business Tennis Cup", şirketlerin takım ruhunu ofis dışında da yaşatmayı ve çalışanları ortak hedefler doğrultusunda birleştirmeyi amaçlıyor.

Sporu, iş dünyası profesyonellerinin yaşamının bir parçası haline getirmeyi misyon edinen organizasyon, ekonomimize yön veren şirketleri, spor paydasında buluşturmayı hedefliyor.

Maçlar, Fed/Davis Cup formatında ve tek erkekler, tek kadınlar, karışık ve çift erkekler kategorilerinde oynanacak. Maçları, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından atanmış hakemler yönetecek.

Türkiye’nin önde gelen özel şirketlerinin çalışanlarının mücadele edeceği turnuva, DEİK’in öncülüğünde ve milli tenisçi Arda Saran'ın sahibi olduğu EveryThink Sports & Entertainment organizasyonunda gerçekleştirilecek.

Turnuvanın proje destekçileri arasında ise Mövenpick Hotel, QNB Finansbank, Borusan Holding, Ford Otosan, Amerikan Hastanesi, SPX ve Hamilton yer alıyor.

Turnuvanın başlaması onuruna, 17 Mayıs 2017'de bir açılış kokteyli verilecek. Borusan Perili Köşk'te düzenlenecek kokteylde, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin yanı sıra, DEİK'in kurucusu konumundaki kuruluşların temsilci ve üyeleri, özel sektör sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve katılımcı şirketlerin sporcu çalışanları bir araya gelecek.

Turnuvada yer almak isteyen şirketler, başvurularını 16 Mayıs 2017 tarihine "[email protected]" adresine gönderebilirler.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :