Deha’lı Down sendromlu  Özel çocukların Kent plaza’daki Fotoğraf sergisi beğeni topladı

Deha’lı Down sendromlu Özel çocukların Kent plaza’daki Fotoğraf sergisi beğeni topladı

Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin ev sahipliğinde ve Rabia Demirel’in öncülüğünü yaptığı “+1’im yeteneğimi keşfedin” isimli fotoğraf sergisi Kent Plaza’da sergilendi.

 

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü ve haftası münasebetiyle Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin ev sahipliğinde ve Rabia Demirel’in öncülüğünü yaptığı “+1’im yeteneğimi keşfedin” isimli fotoğraf sergisi Kent Plaza’da sergilendi.

DEHA Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 21 Mart Dünya Down sendromlular farkındalık günü, organize edilen çeşitli etkinliklerle kutlanırken, son etkinlik Fotoğraf sanatçısı Rabia Demirel’in öncülüğünde Deha’lı özel öğrencilerin çektikleri fotoğraflar Kent plaza AVM’ de sanatsever Konyalıların beğenisine sunuldu.

Serginin açılış konuşmasını yapan DEHA Özel Eğitim Kurumları Müdürü Halil Coşkun; “ DEHA olarak organize ettiğimiz etkinliklerle dolu dolu bir 21 Mart Dünya Down Sendromlular farkındalık haftası geçirdik. Son olarak DEHA’nın özel çocuklarının fotoğraf sanatçısı Rabia Demirel nezaretinde çektikleri fotoğrafları Kent Plaza AVM’ de fotoğraf sanatseverler beğenisine sunduk. Serfimiz tam not almıştır. Bu serginin açılmasında emeği geçen Rabia Demirel’e, özel çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

DEHA’lı özel çocukları çektiği ve sergiledi fotoğraflar hem veliler, hem de fotoğraf severlerden tam not aldı.

deha’li-down-sendromlu--(3).jpgdeha’li-down-sendromlu--(6).jpgdeha’li-down-sendromlu--(1).jpg