Değerli davranışlar ödüllendirilecek

Değerli davranışlar ödüllendirilecek

Bu yılki teması "cesaret" olarak belirlenen "Türkiye Değer Ödülleri"ne 12 Mayıs'a kadar başvuru yapılabilecek

İSTANBUL (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi iş birliğiyle ülke genelindeki özel ve resmi ortaokul ile orta öğretim kurumlarındaki öğrencileri kapsayan "Türkiye Değer Ödülleri" projesi altıncı kez yapılacak.

Türkiye Değer Ödülleri Proje Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, öğrenciler ve toplumda ahlaki değerler yönünden farkındalık oluşturulması, yararlı temel değerleri gündeme getirerek bilinç kazandırılması, öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişiminin desteklenmesi amacıyla yürütülen projeye başvuru 12 Mayıs'ta sona erecek.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi iş birliğiyle yürütülen ve sorumluluk, yardımseverlik, adalet gibi konuları ele alan projede bu yıl tema değer olarak "cesaret" belirledi.

Öğrenciler, cesaret değerini yansıtacak şekilde şiir, hikaye, resim, kısa film, karikatür alanında hazırladıkları eserle yarışmaya katılabilecek.

"Değer Ödülü" kategorisinde okul yöneticileri veya öğretmenler, cesaret değerini en güzel şekilde davranışlarıyla ortaya koyan öğrencileri aday gösterecek.

Başvuruların okul müdürlükleri aracılığıyla www.turkiyedegerodulleri.com adresine yapılacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :