De Jong, Galatasaray için İstanbul'a geliyor

De Jong, Galatasaray için İstanbul'a geliyor

Sarı-kırmızılı takımın, prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı oyuncu, gece saatlerinde İstanbul'a gelecek

 Galatasaray'ın, transfer etmek için prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı futbolcu Nigel de Jong, gece saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, yapılan ilk görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılan Hollandalı futbolcu, İstanbul'a gelmek için ABD'den yola çıktı.

ABD'de Los Angeles Galaxy forması giyen De Jong, Londra aktarmalı olarak İstanbul'a gelecek ve daha sonra sağlık kontrolünden geçecek.

Galatasaray'ın, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de kadroda görmek istediği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu ile İstanbul'da yapılacak son görüşmenin ardından sözleşme imzalanması bekleniyor.

 Denayer için görüşmeler sürüyor

Galatasaray, geride kalan sezon kiralık olarak oynattığı Belçikalı futbolcu Jason Denayer'i de yeniden kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı kulübün, savunma oyuncusu Denayer'i yeniden kiralamak için kulübü Manchester City ile pazarlıkta önemli aşama kaydettiği bildirildi.

Galatasaray'ın İngiliz ekibi ile anlaşması durumunda Jason Denayer de İstanbul'a gelecek ve bir yıl daha kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :