Davutoğlu’nun partisinde Konyalıların yakından tanıdığı dikkat çeken isim!

Davutoğlu’nun partisinde Konyalıların yakından tanıdığı dikkat çeken isim!

AK Parti’den ayrılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu ‘Gelecek Partisi‘nin Kurucular Kurulu’nun listesinde Konyalıların yakından tanıdığı bir isim Konya eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de yer aldı


AK Parti’den ayrılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu ‘Gelecek Partisi‘nin Kurucular Kurulu’nun listesinde Konyalıların yakından tanıdığı bir isim Konya eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de yer aldı. Demir, Konya’dan sonra Denizli’ye atanmış son kararname ile merkeze alınmıştı.


SAHTE FORMA DAĞITMASIYLA 
GÜNDEM OLMUŞTU


Mevlüt Demir Denizli Emniyet Müdürü görevinde iken, Alanyaspor'un sahte formalarını dağıtması ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da ağabeyi olan,  Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na hakaret etmesiyle gündeme gelmişti. Alanyaspor’un sahte formalarını bastırıp dağıtan Mevlüt Demir’i arayan Hasan Çavuşoğlu, Demir’in kendisine hakaret ettiğini söylemişti. Çavuşoğlu,  Emniyet Müdürü sahte formalar bastırıp dağıtarak kulübümüzü zarar soktu. Biz bu noktada bir şikayette bulunduk. Netice forma patenti tamamen kulübümüze ait. Diğer konu ise aramızda geçen bir telefon görüşmesine yönelik. Ben, Denizli Emniyet Müdürü'nü telefonla aradım, kendimi tanıttım ve Alanyaspor formalarını neden izinsiz bir şekilde dağıttığını sormak istedim. Alanya’da Alanyaspor Store açtık ama siz Alanyaspor formalarını izinsiz bir şekilde dağıtıyorsunuz demeye kalmadan bana söylediği net bir şekildeki kelime şu; 'Sen kimsin lan şerefsiz, kapat telefonu' dedi. Arkasından daha ağır bir kelime kullandı” demişti. Öte yandan bazı haber sitelerinde, Davutoğlu’unun tanıtım programında emekli emniyet müdürü olarak tanıtılan Demir’in henüz emekli olmadığı ve hakkında yürütülen bir soruşturma nedeniyle açıkta olduğu iddia edildi.

 

Etiketler :