Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

TÜMSİAD Genel Başkanı Sert:

İSTANBUL (AA) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, "TÜMSİAD olarak, siyasi istikrarımızın mimarlarından olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin 37. Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nu tebrik eder, görevinde başarılar dileriz" ifadesini kullandı.

Sert, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de son 10 yılda siyasi, ekonomik ve kültürel olarak önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek, bu çalışmalar neticesinde kazanılan başarılarla ülkenin huzuru ve kalkınmasının hedeflendiğini  ve bunlara ulaşıldığını ifade etti.

Türkiye'de yaşanan siyasi istikrarın, ekonomik istikrarı da beraberinde getirdiğini aktaran Sert, şunları kaydetti:

"Şüphesiz her başarının arkasında gayret ve azim bulunmaktadır.  Sayın Ahmet Davutoğlu gayreti, azmi ve inancı ile ülkemizin son on yılında önemli başarılara imza atmıştır. Dış politikadaki başarısı ve ülkemize yapmış oluğu değerli hizmetler bu görevi layığıyla yapacağını ortaya koymaktadır. Bu vesileyle TÜMSİAD olarak, siyasi istikrarımızın mimarlarından olan Türkiye Cumhuriyeti devlet'nin 37. Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nu tebrik eder, görevinde başarılar dileriz."

Kaynak:Haber Kaynağı