Davutoğlu’nu destekliyoruz…

Davutoğlu’nu destekliyoruz…

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz yaptığı haftalık olağan basın açıklamasında Davutoğlu’nu değerlendirdi

Davutoğlu’nu sevdiğini ancak bundan sonra kendisine muhalif olacağını söyleyen Gündüz, yeni dönemde artık daha muhalif bir siyaset izleyeceğini de ifade etti.  Genel Başkan Gündüz şunları dile getirdi: “Sayın Davutoğlu’nun Başbakan olacağını haftalar öncesinden öngörmüştük. Bu öngörümüzün de gerçekleşmiş olması bizim halkın dilini iyi anladığımızın ve siyasetin geleceğini iyi analiz ettiğimizin göstergesidir. Sayın Davutoğlu: inançlı, samimi ve idealist birisi bizim Yeni Dünya Vizyon’umuza uygun olduğundan kendisini arzu etmiştik. İnşallah başarılı olur.”

Davutoğlu’nun Konya ve Mardin aşkına da değinen Gündüz, “Kendimi Hem Konya’lı hem de Mardin’li olan birisi olarak gördüğüm için Sayın Davutoğlu’nun:”Ben hem Konya’ya hem de Mardin’e aşık birisiyim” demesi beni oldukça heyecanlandırmaktadır” dedi.

DAVUTOĞLU’NU SEVİYOR VE DESTEKLİYORUZ

Yeni Dünya Partisi’nin muhalefet şeklini ifade eden Gündüz, ”Yeni Dünya Partisi olarak Sayın Davutoğlu’nu desteklemekte ve sevmekteyiz. Ancak bundan sonra kendisine Muhalif olacağımızı da belirtiyoruz. Parti olarak artık daha fazla muhalif davranacağımızı ilan ederiz. Ancak bizim muhalefetimiz yıkıcı değil, yapıcı olacaktır. Millet’e muhalefet olana muhalif olacağız. Bizim muhalefetimiz saygı ve sevgi ile olacaktır. 2030 vizyonumuza uygun olmayan her şeye artık ses çıkaracağız” dedi.