Davutoğlu'ndan gol şov

Davutoğlu'ndan gol şov

Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından Trabzonspor'da daha önce forma giymiş eski futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadında maç yaptı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon'da düzenlediği mitingin ardından Trabzonspor'da daha önce forma giymiş eski futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maç yaptı.

BEYAZ KADRO

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ile AK Partili Bakanların içinde yer aldığı Beyaz takımın kaleciliğini Liseler Arası Dünya Şampiyonasında Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesinin kaleciğini yapan Kerem Cİvelek yaptı. İlk 11'de ise şu isimler yer aldı:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Eski Bakan ve Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Eski Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın

Yedeklerde ise; Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Halim Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Nihat Tosun, Salih Cora ile İsmail Atasoy ve Mustafa Akkaya yer aldı.

KIRMIZI KADRO

Trabzonspor'da daha önce forma giymiş ve şu an da Teknik Direktörlük yapan Şota Arveladze, Tolunay Kafkas gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Takımda şu isimler yer aldı:

Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Tolunay Kafkas, Şota Arveladze, Kemal Serdar..

Yedeklerde ise:

İhsan Derelioğlu, Hüseyin Tok, Necati Özçağlayan, Mehmet Köroğlu, Turgut Kural, Metin Bak, İsmail Şahin, İsmail Çelik, Muzaffer Bilazer, Soner Boz, Hamdi Aslan, Yavuz Şanver, Omay Yılmazer