Daştan, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

Daştan, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

YOZGAT (AA) - Görevinden istifa eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, AK Parti'den milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu. AK Parti Yozgat...

YOZGAT (AA) - Görevinden istifa eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, AK Parti'den milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığına gelen Daştan, milletvekili aday adaylığı evraklarını İl Başkanı Celal Köse'ye teslim etti.

Burada bir açıklama yapan Daştan, AK Parti'nin, bir neferi olarak 2002 yılında çıktıkları hizmet yolculuğunda, 3 dönem Akdağmaden Belediye Başkanlığı yaptığını söyledi.

14 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın büyük destekleriyle AK Parti belediyeciliğine yakışır şekilde hizmet etme çabası içinde olduğunu aktaran Daştan, "Başkanlık görevimde ilçeme ve halkımıza en iyi hizmeti yapmak için büyük gayret gösterdim. Ben doğduğum günden bu tarafa Yozgat'ta yaşıyorum. 34 yıllık bir siyasi geçmişim var. Bununla birlikte 40 yıllık ticari hayatı olan bir kişiyim." dedi.

Daştan, Yozgat'ı en iyi bilen insanlardan biri olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yozgat'a hizmet etmek bizim için kutsal bir görevdir. Bu yüzden bu göreve talip oldum. Siyasi ve ticari hayatımdaki tecrübelerimle, Sayın Cumhurbaşkanımızın, liderimizin bir neferi olmak için, liderimizin 2023, 2053, 2071 vizyonlarını yakalamak için, ilimizi ve ülkemizi müreffeh seviyelere taşımak için, ülkemizin harici ve dahili bütün düşmanlarına karşı çelik gibi sağlam durmak için, bu kutlu davada milletin gönül rızasını kazanmak için, memleketimize karşı hizmet borcumuzu ödemek için 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde AK Parti Yozgat Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyor, katılan herkese teşekkür ediyorum."

İl Başkanı Köse de Daştan'ın milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :